Matematik
andengradsligning
23. februar 2008 af
Bruger slettet (Slettet)
4yˆ2=3+4y ... ska lave den med hjælp fra diskriminantformlen (d=bˆ2-4*a*c)... kan jeg få lidt hjælp til at løse den
Svar #1
23. februar 2008 af mathon
4y^2 = 3+4y
4y^2-4y-3=0 eller
4y^2+(-4)y+(-3) = 0 der ved sammenligning med
a*y^2 + b*y + c = 0 viser
a = 4
b = (-4)
c = (-3)
4y^2-4y-3=0 eller
4y^2+(-4)y+(-3) = 0 der ved sammenligning med
a*y^2 + b*y + c = 0 viser
a = 4
b = (-4)
c = (-3)
Svar #2
23. februar 2008 af dnadan (Slettet)
Som hjælp kan der kigges på:
http://peecee.dk/upload/view/99670
http://peecee.dk/upload/view/99670
Skriv et svar til: andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
