Tysk
Help.(:
24. februar 2008 af
sussso (Slettet)
Er der nogen der kan oversætte dette:
Ferienerlebnissen
Verreist
Lustiges
erlebt
Thanks. (:
Ferienerlebnissen
Verreist
Lustiges
erlebt
Thanks. (:
Svar #1
24. februar 2008 af e9e9e91 (Slettet)
erlebt = opleve
Lustiges = morsom
verreist = rejse bort
Lustiges = morsom
verreist = rejse bort
Skriv et svar til: Help.(:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
