Matematik
Eksponentiel funk.
24. februar 2008 af
Gymna2g (Slettet)
Hvis man har to punkter, hvordan bestemmes den eksponentielle voksende funktionen så?
Svar #2
24. februar 2008 af Isomorphician
Du kan finde finde fremskrivningsfaktoren a ved:
a = (y2/y1)^(1/(x2-x1))
Når du har a og et punkt, kan du finde b ved:
b = y0*a^(-x0)
a = (y2/y1)^(1/(x2-x1))
Når du har a og et punkt, kan du finde b ved:
b = y0*a^(-x0)
Skriv et svar til: Eksponentiel funk.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
