Dansk

> Hjæælp .Hvad betyder ..

26. februar 2008 af Travlt (Slettet)
Levnedsskildring ????????????????

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2008 af Moderatoren

Køb en ordbog..

Levned = liv

Skildring = skildring


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2008 af Moderatoren

"Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar."

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2008 af Moderatoren

#1

Altså en slags biografi

Svar #4
26. februar 2008 af Travlt (Slettet)

Okay tak for dine kommentare , men forstår stadig ikk hvad det betyder tilsammen ???

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

Levned: (ældre) den måde et menneske lever på.
Skildring: En gengivelse af noget i ord el. billeder

Biografi betyder "levnedsskildring"

Eller tager jeg fejl?

Brugbart svar (1)

Svar #6
26. februar 2008 af mathon

Levnedsskildring

Levned = livsform, livsførelse, livsmønster,
skildring = beskrivelse, karateristik

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2008 af mathon

#5
"Eller tager jeg fejl?" - Nej det gør du IKKE...:-)

Svar #8
26. februar 2008 af Travlt (Slettet)

nåår okey , nu er jeg med ..

Mange tak for hjælpen (:

Skriv et svar til: > Hjæælp .Hvad betyder ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.