Matematik

funktion f

26. februar 2008 af hahalol (Slettet)
Om en funktion oplyses at f(2)=3 og f'(2)=4
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2,f(2)) ..

Nogle der lige kan sparke mig igang med denne opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)

tangentligningen:
y=f(x0)+f'(x0)*(x-x0)

Indsæt dine kendte værdier og reducer udtrykket.

Svar #2
26. februar 2008 af hahalol (Slettet)

så er Xo = 2, ikk ?
f'(Xo)= 3 , ik ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)

x0=2
f(x0)=3
og f'(x0)=4


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)

når x0 er 2

f(x0)=3

f'(x0)=4

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2008 af peberdelfinen (Slettet)

okay, jeg er alt for langsom.....

Skriv et svar til: funktion f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.