Matematik
bevis for differentialigning
27. februar 2008 af
Burlawg (Slettet)
Hey gutter og gutinder er der nogen her der kan give mig beviset for differentialligningen
f'(x)= k?
på forhånd tak
f'(x)= k?
på forhånd tak
Svar #1
27. februar 2008 af Burlawg (Slettet)
Kom nu en eller anden må da kende beviset. jeg ved godt funktionen er super nem, men det er beviset jeg desværre skal bruge
Svar #2
27. februar 2008 af blackduck (Slettet)
#0
Problemet er, at du opskriver det som en differentialligning. Beviset er jo bare, at kx+c er en stamfunktion til k. Er det dette bevis du søger?
Problemet er, at du opskriver det som en differentialligning. Beviset er jo bare, at kx+c er en stamfunktion til k. Er det dette bevis du søger?
Svar #3
27. februar 2008 af MalteNielsen (Slettet)
Jeg svarer lige på hans veje - vi arbejder med samme opgave, så det er det samme vi søger.
Vores opgave lyder bl.a:
Gør detaljeret rede for den fuldstændige løsning af differentialligninger på formen f'(x)=k og f'(x)=k*f(x)
f'(x)=k*f(x) har vi beviset for, men vi kan ikke finde det for f'(x)=k
Vi ved godt at den fuldstændige løsning er f(x)=kx+c , men det er jo ikke et bevis eller en detaljeret redegørelse.
Vores opgave lyder bl.a:
Gør detaljeret rede for den fuldstændige løsning af differentialligninger på formen f'(x)=k og f'(x)=k*f(x)
f'(x)=k*f(x) har vi beviset for, men vi kan ikke finde det for f'(x)=k
Vi ved godt at den fuldstændige løsning er f(x)=kx+c , men det er jo ikke et bevis eller en detaljeret redegørelse.
Skriv et svar til: bevis for differentialigning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
