Matematik

differentation

27. februar 2008 af Juniblomsten (Slettet)
Hej allesammen...
Er der nogen der gider at hjælpe mig med at differentiere dette udtryk uden at bruge lommeregner...
f(x)=c+b*a^(x)^2
f`(x)=?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2008 af mathon

f'(x) = 0 + b*ln(a)*(a^(x)^2)*(2x) = 2b*ln(a)*x*a^(x)^2

Svar #2
27. februar 2008 af Juniblomsten (Slettet)

mange tak for hjælpen mathon

Skriv et svar til: differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.