Engelsk
Forretningsbrev oversat til engelsk
27. februar 2008 af
nadiapiien (Slettet)
nogen der vil rette et forretningsbrev som jeg har oversat fra dansk til engelsk. ?
Tak for Deres forespørgsel af 12. maj. det skulle glæde mig at modtage Deres ordre.
Vi har de varer på lager, som De er interesseret i at købe, og vi kan levere varerne, når De ønsker levering.
Da jeg ofte er i Sverige, vil det være muligt at besøge Deres firma. Jeg kommer sandsynligvis til Stockholm om 3 uger. Ring venligst således at vi kan aftale et mødetidspunkt.
Vi er naturligvis meget glade for vores samarbejde og ser frem til at modtage Deres ordre.
Med venlig hilsen
DK Toys A/S
Thank you for your enquiry at May 12. It should please me to receive your order.
We have the goods in stock, as you are interested to buy, and we can deliver the goods, when you wish delivering.
Then I am often in Sweden, it would be possible to visit your company.
I am probably arriving to Stockholm in 3 weeks. Please call such as we can make an appointment.
We are of course very happy for our collaboration, and look forward to receive your order.
Yours faithfully
DK Toys A/S
Tak for Deres forespørgsel af 12. maj. det skulle glæde mig at modtage Deres ordre.
Vi har de varer på lager, som De er interesseret i at købe, og vi kan levere varerne, når De ønsker levering.
Da jeg ofte er i Sverige, vil det være muligt at besøge Deres firma. Jeg kommer sandsynligvis til Stockholm om 3 uger. Ring venligst således at vi kan aftale et mødetidspunkt.
Vi er naturligvis meget glade for vores samarbejde og ser frem til at modtage Deres ordre.
Med venlig hilsen
DK Toys A/S
Thank you for your enquiry at May 12. It should please me to receive your order.
We have the goods in stock, as you are interested to buy, and we can deliver the goods, when you wish delivering.
Then I am often in Sweden, it would be possible to visit your company.
I am probably arriving to Stockholm in 3 weeks. Please call such as we can make an appointment.
We are of course very happy for our collaboration, and look forward to receive your order.
Yours faithfully
DK Toys A/S
Svar #1
27. februar 2008 af Isomorphician
at May 12 = of May 12.
It should... = I would be happy to receive your order.
as you are... = which you are interested in buying
you wish delivering = you wish them to be delivered.
Then I = As I
it would = it will
I am probably... = I will probably be in Stockholm in three weeks.
such as = jeg ville skrive "so that"
receive = receiving
It should... = I would be happy to receive your order.
as you are... = which you are interested in buying
you wish delivering = you wish them to be delivered.
Then I = As I
it would = it will
I am probably... = I will probably be in Stockholm in three weeks.
such as = jeg ville skrive "so that"
receive = receiving
Svar #2
27. februar 2008 af nadiapiien (Slettet)
Har lavet den om hvis der lige er nogen der vil kigge på den. ?
Thank you for your enquiry the 12. th. of May. It should please me to receive your order.
The goods you are interested to buy, do we have in stock, and we can deliver the goods, when you wish it (to be delivered).
When I am often in Sweden, it would be possible to visit your company.
I am probably arriving to Stockholm in 3 weeks. Please call such as we can make an appointment.
We are of course very happy for our collaboration, and look forward to receive your order.
Yours sincerely
DK Toys A/S
Thank you for your enquiry the 12. th. of May. It should please me to receive your order.
The goods you are interested to buy, do we have in stock, and we can deliver the goods, when you wish it (to be delivered).
When I am often in Sweden, it would be possible to visit your company.
I am probably arriving to Stockholm in 3 weeks. Please call such as we can make an appointment.
We are of course very happy for our collaboration, and look forward to receive your order.
Yours sincerely
DK Toys A/S
Skriv et svar til: Forretningsbrev oversat til engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
