Matematik
Isolér T!!
03. marts 2008 af
LouiseHaack (Slettet)
Isolér T i formlen:
V=L*((T-t)*S/t)
Dette kan jeg ikke helt se hvordan jeg gør, så jeg håber du kan hjælpe ;) Noget med at gange med den omvendte og dividere på begge sider af lighedstegnet?!
V=L*((T-t)*S/t)
Dette kan jeg ikke helt se hvordan jeg gør, så jeg håber du kan hjælpe ;) Noget med at gange med den omvendte og dividere på begge sider af lighedstegnet?!
Svar #1
03. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Prøv først at dele med L på begge sider, gang herefter med t/S på begge sider, og læg til sidst t til på begge sider.
Svar #3
03. marts 2008 af Isomorphician
V = L*((T-t)*(S/t)) <=>
V/L = (T-t)*(S/t) <=>
tV/LS = (T-t) <=>
t + (tV/LS) = T
V/L = (T-t)*(S/t) <=>
tV/LS = (T-t) <=>
t + (tV/LS) = T
Skriv et svar til: Isolér T!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
