Matematik
Integralregning / stamfunktion
03. marts 2008 af
Nacizane (Slettet)
Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal skrive ,hvad det vil sige af F(x) er stamfunktion til f(x) ..
Og hvad vil det sige at lave integtrationsprøve?
Og hvad vil det sige at lave integtrationsprøve?
Svar #1
03. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Hvis F(x) er stamfunktion til f, så vides det, at F'(x)=f(x)
Integrationsprøven:
S f(x) dx = F(x)
<=> der differentieres på begge sider
(S f(x) dx)'=F'(x)
<=>
f(x)=F'(x)
Alternativt, prøv at kigge på 'noter til det ubestemte integraler' i opgaverne, det skulle meget gerne hjælpe dig lidt :-)
Integrationsprøven:
S f(x) dx = F(x)
<=> der differentieres på begge sider
(S f(x) dx)'=F'(x)
<=>
f(x)=F'(x)
Alternativt, prøv at kigge på 'noter til det ubestemte integraler' i opgaverne, det skulle meget gerne hjælpe dig lidt :-)
Svar #2
03. marts 2008 af Nacizane (Slettet)
mange tak. Jeg har faktisk en hel side med beviser og sætninger men kan bare ikke sætte det sammen :S
Svar #3
03. marts 2008 af dnadan (Slettet)
http://studieportalen.dk/Opgaver/11566/Notertildetubestemteintegrale.aspx
Skriv et svar til: Integralregning / stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
