Matematik
Hældningskoefficienten - HJÆLP?
03. marts 2008 af
blondin9000 (Slettet)
Har en funktion givet ved: f(x) = e^x - 6 * ln(x)
Skal beregne hældningskoefficienten for tangenten til grafen for f i punktet P ( 2,f(2))?????
Skal beregne hældningskoefficienten for tangenten til grafen for f i punktet P ( 2,f(2))?????
Svar #1
03. marts 2008 af Teazy (Slettet)
differentier funktionen og find f'(2) ;)
(e^x)' = e^x
(ln(x))' = 1/x
(e^x)' = e^x
(ln(x))' = 1/x
Skriv et svar til: Hældningskoefficienten - HJÆLP?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
