Matematik
Reducering
03. marts 2008 af
1g (Slettet)
Reducer følgende: (x+3)^2 - (4-x)^2
jeg gør:
(x+3)(x+3)-(4-x)(4-x)
x^2+3^2+2*x*3 - 4^2+x^2-2*4*x
Derfre kan jeg ikke komme videre??
jeg gør:
(x+3)(x+3)-(4-x)(4-x)
x^2+3^2+2*x*3 - 4^2+x^2-2*4*x
Derfre kan jeg ikke komme videre??
Svar #1
03. marts 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: (x+3)^2 - (4-x)^2 = x^2+6x+9-(16+x^2-8x) = x^2+6x+9-16-x^2+8x = 14x-7.
Skriv et svar til: Reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
