Engelsk
Rette 9 korte sætninger??
05. marts 2008 af
1g (Slettet)
Er det korrekt engelsk?:
Samuel Backett begins with many interrogative words already in the first sentence. For example he writes: Where? When? Why? He also begins with very short sentences. For example we have: ´I am in the dark´. But it is only in the beginning. The rest of the text is build up with ´normal´ sentences. But there are also very long sentences sometimes.
Sometimes in the text the word “Squeak” comes. The word stays lonely. Some sentences are written like a poetic poem. For example line 8 and 9.
He describes his feelings and senses very exactly. For example he describe that he can feel the ledge. But it is not only his feelings that he describe exactly. He also describes the cave and the light very precisely. So he describes many details, and only what there are necessary.
The text is like a letter or a diary. And the choice of words is like an authorship because the choice of words is like book´s choice of words.
Samuel Backett begins with many interrogative words already in the first sentence. For example he writes: Where? When? Why? He also begins with very short sentences. For example we have: ´I am in the dark´. But it is only in the beginning. The rest of the text is build up with ´normal´ sentences. But there are also very long sentences sometimes.
Sometimes in the text the word “Squeak” comes. The word stays lonely. Some sentences are written like a poetic poem. For example line 8 and 9.
He describes his feelings and senses very exactly. For example he describe that he can feel the ledge. But it is not only his feelings that he describe exactly. He also describes the cave and the light very precisely. So he describes many details, and only what there are necessary.
The text is like a letter or a diary. And the choice of words is like an authorship because the choice of words is like book´s choice of words.
Svar #1
05. marts 2008 af -Louise (Slettet)
Her er mit bedste bud: (Rettelser markeret med FED)
Samuel Backett begins with many interrogative words already in the first sentence. HE WRITES FOR EXAMPLE: Where? When? Why? He also begins with very short sentences. For example we have: ´I am in the dark´. But it is only in the beginning. The rest of the text is BUILT up with ´normal´ sentences. But there are also very long sentences sometimes.
Sometimes in the text the word “Squeak” APPEARS. The word stays ALONE. Some sentences are written like a poetic poem. For example line 8 and 9.
He describes his feelings and senses very exactly. For example he DESCRIBES that he can feel the ledge. But it is not only his feelings that he DESCRIBES exactly. He also describes the cave and the light very precisely. So he describes many details, and only what IS NECESSARY.
The text is like a letter or a diary. And the choice of words is like an authorship because the choice of words is like book´s choice of words.
Du skal være opmærksom på kongruens til næste gang! (:
Samuel Backett begins with many interrogative words already in the first sentence. HE WRITES FOR EXAMPLE: Where? When? Why? He also begins with very short sentences. For example we have: ´I am in the dark´. But it is only in the beginning. The rest of the text is BUILT up with ´normal´ sentences. But there are also very long sentences sometimes.
Sometimes in the text the word “Squeak” APPEARS. The word stays ALONE. Some sentences are written like a poetic poem. For example line 8 and 9.
He describes his feelings and senses very exactly. For example he DESCRIBES that he can feel the ledge. But it is not only his feelings that he DESCRIBES exactly. He also describes the cave and the light very precisely. So he describes many details, and only what IS NECESSARY.
The text is like a letter or a diary. And the choice of words is like an authorship because the choice of words is like book´s choice of words.
Du skal være opmærksom på kongruens til næste gang! (:
Svar #2
05. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)
Mine radikale bud:
(At first, )Samuel /Backett begins with/(Beckett writes) many interrogative words /already in the/(as early as in the very) first sentence. For example he writes: Where? When? Why?
/He also begins with very /(In the beginning, he writes) short sentences. For example /we have/(the following is written): /´/(“)I am in the dark/´/(“). But /it is/(this is) only (the case) in the beginning.
The /rest of the/(remaining) text is /build up with/(written with) ´normal´ sentences. /But there are also /(Once in a while there are, however, )very long sentences /sometimes/.
/Sometimes in the text the/(The) word “Squeak” (appears occasionally) /comes/. The word /stays lonely/(stands alone).
Some sentences are written /like/(as) a poetic poem. /For example line/(Line) 8 and 9 (are examples).
He describes his feelings and senses very exact/ly/. For example he describe(s) that he /can/(is able to) feel the ledge.
/But it is/(His feelings are) not /only/(the only thing he) /his feelings that he describe exactly/(describes accurately). He /also/ describes the cave and the light very precisely (too). /So/(Hence) he describes many details, /and/(but) only what /there are necessary/(is most important).
The text is /like/(as) a letter or a diary. /And the/(The) choice of words is like an authorship because the /choice of words/(wording) is /like book´s /(similar to the) choice of words (in books).
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Ved du hvad "the ledge" og "authorship" betyder?
(At first, )Samuel /Backett begins with/(Beckett writes) many interrogative words /already in the/(as early as in the very) first sentence. For example he writes: Where? When? Why?
/He also begins with very /(In the beginning, he writes) short sentences. For example /we have/(the following is written): /´/(“)I am in the dark/´/(“). But /it is/(this is) only (the case) in the beginning.
The /rest of the/(remaining) text is /build up with/(written with) ´normal´ sentences. /But there are also /(Once in a while there are, however, )very long sentences /sometimes/.
/Sometimes in the text the/(The) word “Squeak” (appears occasionally) /comes/. The word /stays lonely/(stands alone).
Some sentences are written /like/(as) a poetic poem. /For example line/(Line) 8 and 9 (are examples).
He describes his feelings and senses very exact/ly/. For example he describe(s) that he /can/(is able to) feel the ledge.
/But it is/(His feelings are) not /only/(the only thing he) /his feelings that he describe exactly/(describes accurately). He /also/ describes the cave and the light very precisely (too). /So/(Hence) he describes many details, /and/(but) only what /there are necessary/(is most important).
The text is /like/(as) a letter or a diary. /And the/(The) choice of words is like an authorship because the /choice of words/(wording) is /like book´s /(similar to the) choice of words (in books).
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Ved du hvad "the ledge" og "authorship" betyder?
Skriv et svar til: Rette 9 korte sætninger??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
