Matematik
Ubestemte integraler
28. august 2004 af
Gloom (Slettet)
Har følgende 3 integraler, hvor jeg skal angive de ubestemte integraler, ved ikke om jeg skal bruge partiel integration eller substitution, kan ikke huske hvordan man differentierer de sammensatte funktioner og min formelsamling hjælper mig ikke rigtig videre.
Håber du kan hjælpe mig:
S((2*ln(x))^6)/x dx
Sx^2(x^3 +2)^5 dx
S(tanx+tan^3 x) dx
Håber du kan hjælpe mig:
S((2*ln(x))^6)/x dx
Sx^2(x^3 +2)^5 dx
S(tanx+tan^3 x) dx
Svar #2
29. august 2004 af Lurch (Slettet)
1) brug substitution, t=ln(x)
2) igen substitution, t=x^3+2
3) kan desværre ikke lige huske reglerne for tan og har ingen bøger. se se i din bog
2) igen substitution, t=x^3+2
3) kan desværre ikke lige huske reglerne for tan og har ingen bøger. se se i din bog
Skriv et svar til: Ubestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
