Matematik

udregning på lommeregner

06. marts 2008 af seriøs (Slettet)
jeg skal indtaste følgende:

sin A = 0,30 <=> A = ?

Hvordan kommer jeg frem til facit?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2008 af mathon

A = sin^-1(0,30) = 17,4576°

Svar #2
06. marts 2008 af seriøs (Slettet)

Hvordan kan det være, at jeg skal sætte min lommeregner til at regne deg. ? Jeg troede, at det skulle være i grader?

Kan du ik' være sød, at forklare mig, hvorfor du ændre sin. til sin(-1), når du isolere A? Er det fordi, du sætter den ind i den anden side af lighedstegnet?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2008 af mathon

sin A = 0,30

sin^-1(sin(A)) = sin^-1(0,30)

A = sin^-1(0,30)

Svar #4
07. marts 2008 af seriøs (Slettet)

Ok. tak for hjælpen ;o)

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2008 af allan_sim

#2.
Deg står for degree og er det engelske ord for grader.

Skriv et svar til: udregning på lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.