Matematik

Hjæælp linie

06. marts 2008 af Izzle (Slettet)
Bestem ligningen for den linie 1, der går gennem P(2,-3) og som er parallel med linien gennem punkterne A(17,-3) og B(-9,-22)

Kan det passe med at resultatet bliver

y = 0,95x - 4,9

håber nogen vil svarer på det

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2008 af Jenssss (Slettet)

nej, det forkert

Svar #2
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

hvordan skal jeg lave det ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2008 af Isomorphician

a = (y2-y1)/(x2-x1)

Svar #4
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

Kan det passe at a er -2,375?

Svar #5
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

hovsa mente 0,73

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2008 af Jenssss (Slettet)

ja

Svar #7
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

okay, hvordan finder jeg så b ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. marts 2008 af Isomorphician

y = ax + b, du kender y, x og a

Svar #9
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

okay, jeg er overhovedet ikke med nu?

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. marts 2008 af Isomorphician

du har dit punkt (2, -3), som er (x, y) og du har lige udregnet a, så er der kun én ubekendt tilbage

Svar #11
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

og hvordan regner jeg den ud?

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. marts 2008 af Isomorphician

isoler b

Svar #13
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

når jeg gør det får jeg b til -126 ??

Brugbart svar (0)

Svar #14
06. marts 2008 af Isomorphician

prøv at vis hvordan du har regnet det ud

Svar #15
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

b = y1 -ax1

b = -22 - 0,73 * (-9)

b =-15,43



Brugbart svar (0)

Svar #16
06. marts 2008 af Isomorphician

det er punktet (2, -3) du skal bruge

Svar #17
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

okay nu er jeg ikke med

Brugbart svar (0)

Svar #18
06. marts 2008 af Isomorphician

ifølge din opgave er det jo (2, -3) linjen du skal finde skal gå igennem

Svar #19
06. marts 2008 af Izzle (Slettet)

jamen hvordan finder jeg ud af det, hvordan ser regnestykket ud, er virkelig LSOT

Brugbart svar (0)

Svar #20
06. marts 2008 af Isomorphician

(2, -3) = (x, y)
0,73 = a

ligning: y = ax + b
Indsæt dine værdier og isoler b

Skriv et svar til: Hjæælp linie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.