Matematik
redegørelse
08. marts 2008 af
Jelly (Slettet)
Hej,
En funktion f er givet ved forskriften
f(x)=2x+ sin(x).
a) Bestem en løsning til ligningen f(x) = 1.
b) Gør rede for, at ligningen f (x)=c har netop én løsning for alle c.
Jeg har fået:
a) x=0,34
men opgave b), hvordan kan man redegør for det?
håber på respons. Tak på forhånd.
En funktion f er givet ved forskriften
f(x)=2x+ sin(x).
a) Bestem en løsning til ligningen f(x) = 1.
b) Gør rede for, at ligningen f (x)=c har netop én løsning for alle c.
Jeg har fået:
a) x=0,34
men opgave b), hvordan kan man redegør for det?
håber på respons. Tak på forhånd.
Svar #1
08. marts 2008 af peter lind
Vis at f'(x)>0 og f(x)-> oo for x -> oo og f(x)->-oo for x->-oo
Skriv et svar til: redegørelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
