Tysk
hvordan oversætter jeg..
09. marts 2008 af
caroline07 (Slettet)
hvordan oversætter jeg disse sætninger til tysk ( skal bruge enten dürfen eller müssen)
hvor hurtigt må man køre her?
du må køre 80km (i) timen, men de behøver ikke !
i må kre nu, ellers når i det ikke!
kan jeg parkere her?, nej, her må du ikke parkere!
hvor hurtigt må man køre her?
du må køre 80km (i) timen, men de behøver ikke !
i må kre nu, ellers når i det ikke!
kan jeg parkere her?, nej, her må du ikke parkere!
Svar #1
09. marts 2008 af Gymnasie-tøsen (Slettet)
Prøv selv at komme med forslag til sætningerne, så skal der nok være nogle der vil hjælpe dig med at rette i dem.
Svar #2
09. marts 2008 af pkm89 (Slettet)
Prøv, om du ikke selv kan finde ud af det udfra følgende oplysninger:
dürfen = at have lov til
müssen = at være nødt til
dürfen = at have lov til
müssen = at være nødt til
Skriv et svar til: hvordan oversætter jeg..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
