Matematik

skalarprodukt

09. marts 2008 af 53 (Slettet)
Jeg har en opgave hvor skalarproduktet af to vektorer = 0, opgaven lyder på at jeg skal fortolke resultatet geometrisk, nogen ide om hvad det går ud på??

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. marts 2008 af Isomorphician

cos(v) = a·b/(|a|*|b|)

hvad sker der hvis a·b = 0?

Svar #2
09. marts 2008 af 53 (Slettet)

så det går bar ud på at fortælle at de to vinkler giver en ret vinkel?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2008 af Isomorphician

ja

Svar #4
09. marts 2008 af 53 (Slettet)

mange tak, og godnat :)

Skriv et svar til: skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.