Matematik
En tricky en..
11. marts 2008 af
DetNini (Slettet)
Hej.
Jeg har fået følgende opgave for til i morgen.
I en bestemt type kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredden.
Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved bredden.
Er der nogen som kunne hjælpe mig lidt i gang?
f(x)= 2*0,2*x+2*0,4*x
Er det forkert?
Jeg har fået følgende opgave for til i morgen.
I en bestemt type kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredden.
Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved bredden.
Er der nogen som kunne hjælpe mig lidt i gang?
f(x)= 2*0,2*x+2*0,4*x
Er det forkert?
Svar #2
11. marts 2008 af Danielras (Slettet)
O = 2*l*b + 2*b*h + 2*l*h
Du ved at:
l = 2*b
og
h = 0.4*b
Dette indsætter du blot:
O = 2*2*b*b + 2*b*0.4*b + 2*2*b*0.4*b
O = 4b^2 + 0.8b^2 + 1.6b^2
O = 6.4b^2
Du ved at:
l = 2*b
og
h = 0.4*b
Dette indsætter du blot:
O = 2*2*b*b + 2*b*0.4*b + 2*2*b*0.4*b
O = 4b^2 + 0.8b^2 + 1.6b^2
O = 6.4b^2
Skriv et svar til: En tricky en..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
