Matematik

REDUCTION - HJÆLP!!!

13. marts 2008 af Neeluh (Slettet)
2(a+b)^2 - 4b(a-b)
help :S er gået i stå

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2008 af Mandelbrot (Slettet)

(d+c)^2=d^2+c^2+2cd
qw(e-r)=qwe-qwr

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2008 af LiGoMo (Slettet)

brug kvadratsætningen og gang ind i parantesen.

kvadratsætningen skal du kunne!
(a +- b)^2 = a^2 + b^2 +- 2ab

Skriv et svar til: REDUCTION - HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.