Matematik
Brøkregneing
30. august 2004 af
Zaene (Slettet)
Forkort brøken:
3x+6 /
x+2
Reduser brøken:
(9a/b)/3
3x+6 /
x+2
Reduser brøken:
(9a/b)/3
Svar #1
30. august 2004 af P3X-018 (Slettet)
ved den første set 3 i tælleren uden for en parates: 3(x+2), så kan du nok regne ud hvad du så får.
Ved den anden kan du bar dividere 9 med 3.
Ved den anden kan du bar dividere 9 med 3.
Svar #2
30. august 2004 af b00g3ym4n (Slettet)
3(x+2)/(x+2)
forkort x+2
= 3
(9a/b)/3
=(9a/b)/(3/1)=
(9a/b)*(1/3)=
9a/3b=
3a/b
tror jeg
forkort x+2
= 3
(9a/b)/3
=(9a/b)/(3/1)=
(9a/b)*(1/3)=
9a/3b=
3a/b
tror jeg
Skriv et svar til: Brøkregneing
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
