Matematik

Andengradsligning

13. marts 2008 af Meno (Slettet)
Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig lidt med den her:

Bestem den sammenhæng, der er mellem tallene a og c, når andengradsligningen

ax^2+2x+c=0, a er forskellig fra 0,

har netop én løsning.


På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2008 af o1-studie (Slettet)

a * c = 1

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2008 af janko (Slettet)

prøv at løse opgaven med brug af diskriminantformlen

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2008 af o1-studie (Slettet)

d=o
d=b^2-4*a*c
d=2^2-4*1
a*c = 1

Svar #4
13. marts 2008 af Meno (Slettet)

Tak, men hvordan når man frem til det?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2008 af janko (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=480898

Svar #6
13. marts 2008 af Meno (Slettet)

okay jeg fandt ud af det... tak for det.

Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.