Matematik
Omskrivning af brøk
18. marts 2008 af
Arvin (Slettet)
f(x)= (-20/16h^2) + 1,6
Jeg skal have gjort denne ligning til en andengradsligning, men har lidt problemer med brøken, når h^2 er i nævneren?
Jeg skal have gjort denne ligning til en andengradsligning, men har lidt problemer med brøken, når h^2 er i nævneren?
Svar #2
18. marts 2008 af Arvin (Slettet)
Nummer 2.
Altså det er en negativ brøk, hvor 20 er i tælleren, og 16h^2 er i nævneren.
Altså det er en negativ brøk, hvor 20 er i tælleren, og 16h^2 er i nævneren.
Svar #5
18. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Nej.
f(h)=(-20/16h^2) + 1,6 = (-5/(4*h^2))+8/5=-5/4*h^(-2)+8/5
f(h)=(-20/16h^2) + 1,6 = (-5/(4*h^2))+8/5=-5/4*h^(-2)+8/5
Skriv et svar til: Omskrivning af brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
