Tysk

et par ord ;)

26. marts 2008 af visuu1 (Slettet)
Hej.
håber nogen kan hjælpe med at oversætte et par ord, da jeg ikke har kunne finde dem i ordbogen ;)

angeschaut?
Orthopäden?
eingeübt?
Wetterbericht?
hinübertragt?
abgedreht?



Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2008 af Sara17 (Slettet)

abgedreht = ab: væk , dreht= dreje.
Wetterbericht= vejmelding.
kan desværre ikke hjælpe med de andre

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

Prøv med:

anschauen
Orthopäde
?
Wetterbericht - vejrmelding
hin übertragen
abdrehen

Svar #3
26. marts 2008 af visuu1 (Slettet)

hmm, har prøvet men kan stadig ikke finde Orthopäde og anschauen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2008 af Sherwood (Slettet)

Min hjerne finder følgende oversættelser:

anschauen - anskue, se på.
Orthopäde - ortopæd

Svar #5
26. marts 2008 af visuu1 (Slettet)

tak ;)

Skriv et svar til: et par ord ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.