Matematik
Forståelses problem??
26. marts 2008 af
1g (Slettet)
Bestem et UDTRYK for trykket som funktion af temperaturen målt i fahrenhait.
Er udtrykket i denne forbindelse ikke som formen: y=ax+b ?? Sammenhængen er nemlig lineær..
Er udtrykket i denne forbindelse ikke som formen: y=ax+b ?? Sammenhængen er nemlig lineær..
Svar #3
26. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Giv os hele opgave formuleringen.
Men jeg vil tro, at du har lavet en eller anden funktion, hvor den variable er temperaturen er angivet i celcius.
Find sammenhængen mellem celcius og fahrenheit og isoler nu celcius. Dette indsættes nu i din funktion, hvormed du nu har sammenhængen ved fahrenheit.
Men jeg vil tro, at du har lavet en eller anden funktion, hvor den variable er temperaturen er angivet i celcius.
Find sammenhængen mellem celcius og fahrenheit og isoler nu celcius. Dette indsættes nu i din funktion, hvormed du nu har sammenhængen ved fahrenheit.
Svar #4
26. marts 2008 af 1g (Slettet)
ok..
der er et skema over sammenhængen mellem temp. t i celsius og tryk P.
sammenhængen mellem celsius og fahrenheit er lig med: F=1,8*t+32
opgave:
Bestem et UDTRYK for trykket som funktion af temperaturen målt i fahrenhait.
Er udtrykket så ikke P(F) ??
der er et skema over sammenhængen mellem temp. t i celsius og tryk P.
sammenhængen mellem celsius og fahrenheit er lig med: F=1,8*t+32
opgave:
Bestem et UDTRYK for trykket som funktion af temperaturen målt i fahrenhait.
Er udtrykket så ikke P(F) ??
Skriv et svar til: Forståelses problem??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
