Matematik

Stamfunktion

26. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)
En funktion f er bestemt ved f(x)=6x^2+2x-5
Bestem den funktion til f, som opfylder F(0)=1

Hvordan skal man udregne det? Skal man bare integrere funktionen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2008 af Da-ted (Slettet)

Jeps og bestemme konstanten så F(0)=1:)

Svar #2
26. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)

okey, men det bliver vel bare +1 så, da de andre går ud? Hvis du forstår hvad jeg mener.

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2008 af Danielras (Slettet)

Ja, det er rigtigt.

Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.