Debat

Studenterkørsel! - Obligatorisk?

26. marts 2008 af Eagle-Eye (Slettet)
Hej,

Jeg sidder og funderer over, traditionen der følger efter huen er sat på mange af de kommende studenters knolde - nemlig Studenterkørslen.

Tanken om, hvorvidt folk synes den er obligatorisk - i den forstand, at "det SKAL man sgu med til".

Personligt synes jeg, at det naturligvis er studentens egen belsutning om han/hun vil deltage til studenterkørslen. Det være sig af forskellige årsager, som pengemangel, gider ikke druk, for besværligt, har ikke lyst, osv.

Mange siger at man dermed "skiller sig ud fra fællesskabet" - det mener jeg dog overhovedet ikke der er tale om - hvis man vælger ikke at deltage (afhænger naturligvis). Fælleskabet beholdes og "vandes" da naturligvis efter studentertiden - hvor man måske skal på universitetet eller andre steder. Man holder jo ofte kontakten med de - af ens klassekammerater fra gymnasietiden - man nu lyster at have kontakt med bagefter.

Jeg synes dermed også, at det er forkert at "gruppe-presse" en elev, der af praktisk såvel som personlig årsag, vælger at undlade studenterkørslen, da det er et selvstændigt valg. Man kunne også nærer tanken om, at mange af elevens andre kammerater, vil have eleven med, af den ene grund - at det bliver billigere, da prisen for hele glædesparaden, ofte splittes mellem eleverne i en klasse.

Hvor obligatorisk synes DU den er?

HAJ

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

Jeg synes den er meget vigtigt.. for mange er det sidste gang at man er sammen med sin klasse som helhed.. så derfor synes jeg at den er vigtig..

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2008 af TanteOda (Slettet)

Du kan vel bare hoppe på noget af vejen. Synes du så, det er ved at blive for meget, så er der ingen, der kan/vil hindre dig i at hoppe af. Måske er de også så fulde, er de ikke opdager at en eller flere for længst er sprunget fra. På den led slår du to fluer med et smæk.

TanteOda

Skriv et svar til: Studenterkørsel! - Obligatorisk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.