Matematik
Angiv en ligning
27. marts 2008 af
Jackoni (Slettet)
Sidder lige og er ved at lave en matematik aflevering. Er nået til den anden sidste opgave (4.7), og er løbet ind i et problem. Jeg har problemer med, at forstå opgaven, og det ville evt. være rart hvis nogen kunne hjælpe mig. Nå men her er opgaven:
Ved en konstant vindhastighed er kuldefølelsen alene afhængig af den målte temperatur.
4.7) Angiv en ligning, som ved vindhastigheden v = 16 m/s bestemmer kuldefølelsens sammenhæng med den målte temperatur.
-
Det her var opgaven inden - hvis det skulle være til nogen hjælp:
Tabellen over sammenhængen mellem vindhastigheden og følelsen af kulden er udarbejdet ved eksperimenter.
Sammenhængen kan tilnærmelsesvis beskrives ved formlen:
C = (T – 33) * (0,48 + 0,45 * v(v) – 0,044 * v) + 33
C = den følte temperatur i oC
T = den målte temperatur i oC
V = vindhastigheden i m/s
4.6) Beskriv overensstemmelsen mellem tabellen og ligningen, når den målte temperatur er -5oC, og vindhastighederne varierer fra 2 m/s til 11 m/s.
Ved en konstant vindhastighed er kuldefølelsen alene afhængig af den målte temperatur.
4.7) Angiv en ligning, som ved vindhastigheden v = 16 m/s bestemmer kuldefølelsens sammenhæng med den målte temperatur.
-
Det her var opgaven inden - hvis det skulle være til nogen hjælp:
Tabellen over sammenhængen mellem vindhastigheden og følelsen af kulden er udarbejdet ved eksperimenter.
Sammenhængen kan tilnærmelsesvis beskrives ved formlen:
C = (T – 33) * (0,48 + 0,45 * v(v) – 0,044 * v) + 33
C = den følte temperatur i oC
T = den målte temperatur i oC
V = vindhastigheden i m/s
4.6) Beskriv overensstemmelsen mellem tabellen og ligningen, når den målte temperatur er -5oC, og vindhastighederne varierer fra 2 m/s til 11 m/s.
Svar #1
27. marts 2008 af Jackoni (Slettet)
Er der slet ikke noget der kan hjælpe mig med, at løse denne opgave, og lige kort forklare hvad det helt præcist er. For den skal afleveres imorgen og det her er det eneste jeg mangler.
Og undskyld jeg ved godt, at man jeg ikke burde poste igen, bare for at få hurtigere svar. Men vil virkelig gerne have lavet denne sidste opgave (4.7).
Og undskyld jeg ved godt, at man jeg ikke burde poste igen, bare for at få hurtigere svar. Men vil virkelig gerne have lavet denne sidste opgave (4.7).
Skriv et svar til: Angiv en ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
