Dansk

digt

27. marts 2008 af Nineb (Slettet)
Hey. Er ved at oversætte et norsk digt af Edith Söndergran til dansk, men er i tvivl om nogle ord som jeg ikke lige kan gætte.

det drejer sig om følgende ord:
kronorna?
hit?
de hala stammarna?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af mathon

kronorna = (træ)kronerne
hit = herhen, hertil
de hala stammarna = de glatte (træ)stammer

Svar #2
27. marts 2008 af Nineb (Slettet)

mange tak mathon

Skriv et svar til: digt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.