Matematik
f'(x)
30. marts 2008 af
tdb (Slettet)
Hvordan finder jeg f'(x) i denne funktion:
f(x)= 5,2x * (93,75/x^2) + 1,6x^2?
f(x)= 5,2x * (93,75/x^2) + 1,6x^2?
Svar #1
30. marts 2008 af tdb (Slettet)
Nej jeg vil foretrække at den hedder sådan her: f(x)= 1,6x^2 + 487,5/x
men kan stadig ikke finde ud af at finde f'(x) eller det giver i hvert fald ikke det rigtige når jeg gør det
men kan stadig ikke finde ud af at finde f'(x) eller det giver i hvert fald ikke det rigtige når jeg gør det
Svar #3
30. marts 2008 af tdb (Slettet)
Okay det var også det jeg har fundet men hvis jeg så aflæser minimumspunktet på grafen og sætter det ind i f'(x) burde det vel give 0?
Svar #8
30. marts 2008 af tdb (Slettet)
Nej jeg kan ikke finde ud af det:
Mathon det var det jeg gjorde men jeg kan ikke få til at give 0 3,2xo-487,5/xo^2=0, hvoraf
xo = 5,34082
Mathon det var det jeg gjorde men jeg kan ikke få til at give 0 3,2xo-487,5/xo^2=0, hvoraf
xo = 5,34082
Skriv et svar til: f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
