Matematik
Fortolkning af integralet
31. marts 2008 af
john_b (Slettet)
Jeg har bestemt intergralet e^(x^2/2) med grænseværdierne -1 og 1. Mit resultat er: 2,38992
Dernæst skal jeg give en fortolkning af resultatet. Nogen der kan give et eksempel på, hvordan det kunne lyde.
På forhånd tak.
Dernæst skal jeg give en fortolkning af resultatet. Nogen der kan give et eksempel på, hvordan det kunne lyde.
På forhånd tak.
Svar #1
31. marts 2008 af john_b (Slettet)
Så lige en meget væsentlig fejl. Integralet hedder e^-(x^2/2). Stadig med grænseværdierne -1 og 1. Dette giver i stedet følgende resultat: 1,71125.
Svar #2
31. marts 2008 af blackduck (Slettet)
Da e^-(x^2/2) altid er større end nul, ligger grafen for e^-(x^2/2) over x-aksen.
Jeg går ud fra at der med fortolkning dermed blot menes, at den punktmængde der afgrænses af linjerne x=-1, x=1 funktionen e^-(x^2/2) og koordinatsystemets førsteakse (tegn!) er lig med 1,71125.
Hvis det skal være mere fancy skal funktionen indgå i en eller anden bestemt kontekst.
Jeg går ud fra at der med fortolkning dermed blot menes, at den punktmængde der afgrænses af linjerne x=-1, x=1 funktionen e^-(x^2/2) og koordinatsystemets førsteakse (tegn!) er lig med 1,71125.
Hvis det skal være mere fancy skal funktionen indgå i en eller anden bestemt kontekst.
Skriv et svar til: Fortolkning af integralet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
