Matematik
hjælp
01. april 2008 af
thekingy (Slettet)
Jeg havde uploaded den indlæg igår,
Jeg har prøvet meget at kommer igennem den, men jeg kunne ikke.
en reference system vektor a=(3) og b=(-3)
(4) (2 )
vi finder vektor c ved liging
a+b+c=0, hvor 0=(0)
(0)
a. finde vinklen mellem vektor a og b
b. vis at vektor c har kordinaten (0 )
(-6)
c. finde koordinaterne for udkast af vektor c på vektor b
d. Determine the area of the parallelogram spanned by the vectors a and b
Jeg har prøvet meget at kommer igennem den, men jeg kunne ikke.
en reference system vektor a=(3) og b=(-3)
(4) (2 )
vi finder vektor c ved liging
a+b+c=0, hvor 0=(0)
(0)
a. finde vinklen mellem vektor a og b
b. vis at vektor c har kordinaten (0 )
(-6)
c. finde koordinaterne for udkast af vektor c på vektor b
d. Determine the area of the parallelogram spanned by the vectors a and b
Svar #5
01. april 2008 af Isomorphician
(a·b)/(|a|*|b|) = cos(v)
(3*(-3) + 4*2)/(kvrod(25)*kvrod(13)) = cos(v)
-1/(5*kvrod(13) = cos(v)
-0,0555 = cos(v)
93,18º = v
(3*(-3) + 4*2)/(kvrod(25)*kvrod(13)) = cos(v)
-1/(5*kvrod(13) = cos(v)
-0,0555 = cos(v)
93,18º = v
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
