Matematik
En funktion f...
01. april 2008 af
Callidus (Slettet)
Hej. Jeg har lidt svært ved denne opgave, og tænkte om der var nogen der kunne hjælpe :)
En funktion f er bestemt ved
f(x)= 1-cox, x?[0;2p].
Løs ved beregning ligningen f(x)= 1/2.
En funktion f er bestemt ved
f(x)= 1-cox, x?[0;2p].
Løs ved beregning ligningen f(x)= 1/2.
Svar #2
02. april 2008 af Sentinox (Slettet)
f(x) = 1 - cos x = 1/2, for x in [0;2*Pi] =>
cos(x) = 1-1/2 = 1/2 => x = arccos(1/2) = Pi/3
cos(x) = 1-1/2 = 1/2 => x = arccos(1/2) = Pi/3
Svar #3
02. april 2008 af Sentinox (Slettet)
Vrøvl i ovenstående, der er mere end én løsning!
x = Pi/3 eller x=Pi/3+(2*Pi-2/3*Pi) = 5*Pi/3
(Ud fra periodiciteten af cos(x)!)
//Sentinox
x = Pi/3 eller x=Pi/3+(2*Pi-2/3*Pi) = 5*Pi/3
(Ud fra periodiciteten af cos(x)!)
//Sentinox
Skriv et svar til: En funktion f...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
