Engelsk

HJÆLP! KORT OPGAVE!!!

02. april 2008 af skattermussi (Slettet)
hej jeg skal skrive hvad jeg vil om ti år. er der nogen der er rigtig søde lige hurtigt at kigge det her igennem?

My life about ten years:

It is hard to say what I am doing about ten years. I do not have any kind of dream about a job. The thought of having my own store has crossed my mind, but I think it is too hard. If you want a family, then it is too exacting if you also want to spend quality time with your kids or husband. There are so many different kinds of jobs, so many possibilities, and still I do not know what I want to do.
I hope that I have a family, a husband and at least one child. I want to have a very cool apartment or house, depends on I got children yet.
It is hard to describe my future just like that, but I hope at the best.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2008 af Xyxoz (Slettet)

Eventuelle ændringer:

"My life about ten years" = My life IN ten years
"about ten years." = in ten years
"if you want a family, then it is.." = If you want a family, it's..
"and still I do not know.." = and I still don't..
"I hope that I have a family.." = I hope that I'll have a family..
", depends on I got children yet.." = but it depends whether I've got children or not at that time
"but I hope at the best" = but I hope for the best

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2008 af hjælpmig! (Slettet)

It is hard to describe what I'll be doing in 10 years. I do not have any kind of dreams about a job. The thought of having my own store has crossed my mind, however I think it'll be to hard. According to my opinion it's to exacting if you not only want a career, but also to spend time with a possible future husband or children. There are a lot of different kinds of employments, so many possibilities, and yet I have no clue about what I want to do in the future.
However, I hope to have a family, a husband and at least one child. I want to live in a nice apartment or a house, but it depends on if I'll be having children at that time of my life.
I don't exactly have any plans for my future yet, but I hope for the best.



Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2008 af Xyxoz (Slettet)

#2 Hehe, hun bad os jo ikke om, at peppe teksten op ^^
Desuden bør dit første "however" skiftes ud med "but", da "however" fungerer bedre i starten af en sætning, efter min mening.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2008 af hjælpmig! (Slettet)

Det gør ikke noget. Jeg har ikke noget imod at hjælpe hvis jeg kan. Men tak for din mening mht. at udskifte mit første however med but. Det kan jo være at hun gør det.

Skriv et svar til: HJÆLP! KORT OPGAVE!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.