Dansk
Hjææælp haster
06. april 2008 af
Solsikke Ronja (Slettet)
Hej derude,
Sidder her med digtet "Præludium" af St.St.Blicher..Der er nogle ord jeg ikke forstår:
- Veemoderøst,
- qvæde,
- qvel,
- qviddre,
Sidder her med digtet "Præludium" af St.St.Blicher..Der er nogle ord jeg ikke forstår:
- Veemoderøst,
- qvæde,
- qvel,
- qviddre,
Svar #1
06. april 2008 af Sherwood (Slettet)
En ordbog hvor du kan slå gamle ord op: http://ordnet.dk/ods/index_html
Dog fremkommer dine ord ikke. Jeg vil vove en oversættelse:
Veemoderøst - Vemodsrøst
qvæde - kvæde = en gul frugt (kan slåes op ^)
qvel - aften
qviddre = kvidre (Kan slåes op ^)
Dog fremkommer dine ord ikke. Jeg vil vove en oversættelse:
Veemoderøst - Vemodsrøst
qvæde - kvæde = en gul frugt (kan slåes op ^)
qvel - aften
qviddre = kvidre (Kan slåes op ^)
Svar #2
06. april 2008 af trinetrunten (Slettet)
Veemoderøst = vemodsrøst
qvæde = synge
qvel = aften
qviddre = kvidre
qvæde = synge
qvel = aften
qviddre = kvidre
Skriv et svar til: Hjææælp haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
