Dansk
Ordliste til folkeviser fra middelalderen
07. april 2008 af
hfnewbie (Slettet)
Jeg søger en ordliste over de mest almindelige ord i folkeviser.
Altså i denne stil:
Ganger = Hest
Mø, jomfru = Ugift ung kvinde
F.eks. kan jeg ikke huske hvad "Røde guld" betyder.
Hvis der ikke findes sådan en liste, kan vi måske
lave en i fællesskab. Bidrag gerne med ord I kender!
Altså i denne stil:
Ganger = Hest
Mø, jomfru = Ugift ung kvinde
F.eks. kan jeg ikke huske hvad "Røde guld" betyder.
Hvis der ikke findes sådan en liste, kan vi måske
lave en i fællesskab. Bidrag gerne med ord I kender!
Svar #1
07. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Jeg kan ikke hjælpe med en ordliste. Men jeg kan til gengæld tilbyde en ordbog, som du kan slå en masse gamle ord op i: http://ordnet.dk/ods/
Skriv et svar til: Ordliste til folkeviser fra middelalderen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
