Matematik
Beregning af vinkler
08. april 2008 af
touchofpink (Slettet)
Jeg har opgivetABC og ved at B er stump
<A = 21,2, |BC|=6,9 og |AC|=14,2
så står der jeg skal beregne vinklerne b og c, men jeg har forsøgt mig med cosinus relationer men de giver noget helt forkert på lommeregneren.. nogen idéer?
<A = 21,2, |BC|=6,9 og |AC|=14,2
så står der jeg skal beregne vinklerne b og c, men jeg har forsøgt mig med cosinus relationer men de giver noget helt forkert på lommeregneren.. nogen idéer?
Svar #4
08. april 2008 af mathon
sin(180°-V) = 14,2*sin(21,2°)/6,9
180°-V = sin^-1(14,2*sin(21,2°)/6,9)
B = V = 180°-sin^-1(14,2*sin(21,2°)/6,9)
180°-V = sin^-1(14,2*sin(21,2°)/6,9)
B = V = 180°-sin^-1(14,2*sin(21,2°)/6,9)
Svar #5
08. april 2008 af FrederikHoengaard (Slettet)
Programmet Mathcalc vil kunne hjælpe dig med sådanne opgaver. Se på www.mathcalc.dk
Skriv et svar til: Beregning af vinkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
