Support

Godkendelse af opgaver

08. april 2008 af horn83 (Slettet)
Hej til alle og det dette vedkommer...
Jeg her undret mig over måden opgaverne bliver vuderet på her på siden. Reglen er; man kan godt få godkendt sin opgave hvis den er på 9 eller derover på gammel skala og 10 eller derover på ny skala.
Det der så undre mig er: Hvorfor er det muliget at give en opgave karakteren 7 efter ny skala? (når den ikke kan blive godkendt)
Og hvorfor kan en opgave til 7 ny skala ikke blive godkendt når en til 9 gammel skala kan, det er vel egentlig samme karakter, eller ?

Mvh Carina

Brugbart svar (3)

Svar #1
08. april 2008 af blackduck

#0

Der er tale om en slåfejl.

Svar #2
08. april 2008 af horn83 (Slettet)

Ok, men pussiigt at det er blevet opdaget før, i er jo en del der går gennem tingene :) https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Retningslinier.aspx
Men så er det jo fundet og ordnet :)

Brugbart svar (3)

Svar #3
08. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Det er vel også blevet opdaget. Der ligger flere opgaver, som ikke er karakteren 7 værd. Det må være op til en selv at skelne de gode opgaver fra de mindre gode.

Brugbart svar (3)

Svar #4
09. april 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Før den nye skala kom var det også muligt at vælge karakteren 8, selvom kravet var 9. Dette skyldes (tror jeg), at brugeren kan have rettet nogle fejl i opgaven efterfølgende, eller hvis karakteren ligger lige på vippen, og opgaveredaktøren finder opgaven god og brugbar for sidens brugere. Jeg er ikke sikker, men kunne forestille mig det er disse grænseområder der i kombination med den skønsmæssige beføjelse gør det.

Når 7 er blevet fravalgt på den nye skala skyldes det nok at 7 også betyder 8, som jo heller ikke var accepteret før. 7 er en middelkarakter lige som 8 var det før. Nu skal man op og have 10 for at karakteren er over middel, hvor man før kun skulle op på 9 - hvis man skal sammenholde de to skalaer direkte. Dette kan måske forklare valget af karakterkrav.

Skriv et svar til: Godkendelse af opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.