Tysk
4 sætninger
08. april 2008 af
KurtNielsen (Slettet)
Jeg har oversat fire sætninger fra dansk til tysk og ville høre om oversættelserne er korrekte:
Jeg har aldrig set ham så vred = Ich habe ihn nie so böse gesehen
Nu giver vi jer billetterne = Jetzt geben wir euch die Karten
Ham har vi ikke set i flere år = Wir haben ihn nicht in mehrere Jahren gesehen
Jeg betaler dig ti kroner for det = Ich zahle dich zehn Kronen dafür
Jeg har aldrig set ham så vred = Ich habe ihn nie so böse gesehen
Nu giver vi jer billetterne = Jetzt geben wir euch die Karten
Ham har vi ikke set i flere år = Wir haben ihn nicht in mehrere Jahren gesehen
Jeg betaler dig ti kroner for det = Ich zahle dich zehn Kronen dafür
Skriv et svar til: 4 sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
