Matematik
differentialkvotient
09. april 2008 af
pianoforte (Slettet)
Hej ..
Hvad mener man når man siger, at differentialkvotienten af en sum er summen af differentialkvotienterne?
tak ...
Hvad mener man når man siger, at differentialkvotienten af en sum er summen af differentialkvotienterne?
tak ...
Svar #1
09. april 2008 af Isomorphician
f(x) = 2x^4 + 8x^2 - 6x
f'(x) = 8x^3 + 16x - 6
eller
f'(x) = (2x^4)' + (8x^2)' - (6x)'
f'(x) = 8x^3 + 16x - 6
eller
f'(x) = (2x^4)' + (8x^2)' - (6x)'
Skriv et svar til: differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
