Matematik
Løs uligheden
10. april 2008 af
theghostofyou (Slettet)
Hej
Jeg har en gaffafunktion, hvor f(x) =
7/4 x + 32/35, 1<=x<=5
8+0x, 5 <=5<=10
80,634*0,7937^x, x>=10
"Løs uligheden f(x) <= 1/2"
Hvordan løser jeg den?
Jeg har en gaffafunktion, hvor f(x) =
7/4 x + 32/35, 1<=x<=5
8+0x, 5 <=5<=10
80,634*0,7937^x, x>=10
"Løs uligheden f(x) <= 1/2"
Hvordan løser jeg den?
Svar #1
11. april 2008 af sigmund (Slettet)
Du kan starte med at tegne funktionen op, samt linjen y=1/2.
Skriv et svar til: Løs uligheden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
