Matematik

svært:/ funktion .. ?

11. april 2008 af Skat1 (Slettet)
En funktion f har en forskrift af typen f8x)=b*a^x. Grafen for f indeholder punkterne P(0,8) og Q(3,27)
bestem a og b

nogen som kan forklare det?
jeg forstår det virkelig ikke?:/

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Hint: to ligninger med to ubekendte.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2008 af sigmund (Slettet)

Well, vi har f(0)=8 <=> b*a^0=8 <=> b=8. Find a selv, ved at løse ligningen 8*a^3=27.

Skriv et svar til: svært:/ funktion .. ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.