Matematik
Falsk eller ?
13. april 2008 af
Camilla gris (Slettet)
Lidt hjælp til denne ulighed:
-2x^2+8x-8 er > el lig med 0.
Jeg regner d ud:
d= b^2-4ac
d=8^2-4*(-2)*(-8) = 0.
1 løsning: x= -b/2a = -8/2*(-2) = 2.
x er > el lig med 2 ???
Hvis jeg bruger solve på LMR er den falsk, hvorfor ?
-2x^2+8x-8 er > el lig med 0.
Jeg regner d ud:
d= b^2-4ac
d=8^2-4*(-2)*(-8) = 0.
1 løsning: x= -b/2a = -8/2*(-2) = 2.
x er > el lig med 2 ???
Hvis jeg bruger solve på LMR er den falsk, hvorfor ?
Svar #3
13. april 2008 af Camilla gris (Slettet)
Ja så siger den 2.
Men, I siger noget forskelligt ?:)
Men, I siger noget forskelligt ?:)
Skriv et svar til: Falsk eller ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
