Matematik

integralregning

06. september 2004 af cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogle der ved hvordan man integrere kvdr.4x+1, samt
1/(kvdr.4x+1)

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2004 af 404error (Slettet)

Prøv med substitution - og brug potensregneregler til at skrive den sidste på en simplere form.

Svar #2
06. september 2004 af cs (Slettet)

Men vi er ikke noget så langt, så jeg har lidt svært ved den.

Svar #3
06. september 2004 af cs (Slettet)

Er der nogle der giver et lille hint til hvordan den kan løses.

Svar #4
06. september 2004 af cs (Slettet)

jeg ville være meget glad hvis der er nogle der havde tid til at hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2004 af frodo (Slettet)

1) brug substitutionen t=4x+1 Dette vil give et nydeligt resultat.

2)forlæng brøken med 2 idet (kvrd.x)'=1/(2kvdr.x)
, og sæt t=4x+1

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2004 af TwoStates (Slettet)

kvdr.4x+1 -> ((4x+1)^(3/2))/6

1/(kvdr.4x+1) => kvrod(4x+1)/2 er facit.

Svar #7
07. september 2004 af cs (Slettet)

mange tak

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.