Matematik

REDUCERING

14. april 2008 af bobop (Slettet)
Hej kan nogen sige mig om jeg er nået til det rigtige facit?

(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST = 4 ST

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2008 af sukkerknald (Slettet)

Ifølge et matematik program, som jeg har på computeren, får jeg:

2
- 2·t

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Det har du ikke.

(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST
=
S^2-T^2-(S^2+T^2+2ST)+2ST
=
S^2-T^2-S^2-T^2-2ST+2ST
=
-2T^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2008 af sukkerknald (Slettet)

Øv undskyld.

Jeg mente: -2t^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#1 Bruger du computerprogrammer til den slags, når du går i 3g?

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2008 af sukkerknald (Slettet)

Jeg tjekkede:)
Eller jeg gad ikke til hovedregning....

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Hehe. Hovedregningen er da meget hurtigere end at åbne et matematikprogram.

#0 Du skal huske minusparentesen. Det var nemlig der, så vidt jeg kan se, at det gik galt for dig.

Svar #7
14. april 2008 af bobop (Slettet)

JEG TAKKER MEGET

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. april 2008 af sukkerknald (Slettet)

"Hehe. Hovedregningen er da meget hurtigere end at åbne et matematikprogram."

Ahhhh nu strammer du den måske lige lidt, hehe:) Men ja, du var også hurtigt til at udregne.

Skriv et svar til: REDUCERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.