Studievejledning

Udsætte de skriftlige eksaminer

15. april 2008 af Liv1988 (Slettet)
Hej Alle :)
Det er sådan, at jeg her til sommer bliver student, hvis jeg tager de skriftlige eksaminer. Jeg tror ikke mine skriftlige eksaminer i fag som matematik, fysik og engelsk kommer til at gå særlig godt - jeg er godt klar over, at når jeg først har været op til de skriftlige eksaminer - så kan karaktereren ikke laves om. Derfor har jeg overvejet at "droppe" de skriftlige eksaminer i de overnævnte fag, men KAN DET LADE SIGE GØRE? Kan det lade sig gøre, at jeg vælger, ikke at tage til de skriftlige eksaminer (her til sommer), men derimod tager op til eksamen med den næste årgang - eller for den sags skyld tager sygeeksamen?


Håber der er nogen der kan hjælpe,
Liv

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Du kan vel bare melde dig syg.

Svar #2
15. april 2008 af Liv1988 (Slettet)

#1) Må man godt "bare" gøre det? Det kræver vel en sygeerklæring eller lignende?


Hilsen,
Liv

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2008 af abk_buch (Slettet)

Ja.. så skal der forelægge en lægeerklæring netop for at undgå fremgangsmåder som #0

Svar #4
15. april 2008 af Liv1988 (Slettet)

Hej,
Kan jeg godt på forhånd "melde" mig "ud", hvis man kan sige det?


Hilsen,
Liv

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2008 af NTBay (Slettet)

Du kan sagtens vælge ikke at gå op til dine eksaminer og så tage dem med næste årgang. Jeg havde en fra min klasse som netop valgte ikke at gå op pga. hun vidste på forhånd, at hun ikke ville kunne klare den, så hun gik op sammen med dem året efter uden at skulle tage hele året om. Du skal nok bare lige undersøge, hvordan det forholder sig, når det er de skriftlige prøver vi snakker om. Om det er sådan, at du kan tage de prøver, som du ved du kan klare og så tage de andre senere?! Det gjorde min tidligere klassekammerat.

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2008 af blackduck (Slettet)

#0

Du kan godt vente til næste år med at tage dem, men du kan mig bekendt ikke få lov til at vente til sygeeksamen med at tage dem.

Men overvej nu lige om det er det værd? Skal du virkelig bruge et eller andet bestemt snit? Det må da være lidt surt ikke at kunne blive student sammen med alle de andre...

Svar #7
19. april 2008 af Liv1988 (Slettet)

#5 + #6: Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for jeres svar :) Jeg vil gerne op til eksamen med den næste årgang, hvis det kan lade sig gøre. Har i så nogen ide om, at jeg på i det år jeg har "fri" har lov til at tage nogle supleringfag på VUC - eller skal jeg være færdig med studentereksamen, før jeg kan gøre det?


Hilsen,
Liv

Skriv et svar til: Udsætte de skriftlige eksaminer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.