Matematik
stamfunktion
16. april 2008 af
pianoforte (Slettet)
Bestem samtlige stamfunktioner til funktionen
f(x) = 5x + x^0,8 - 4x^-2,8
Er resultatet....
F(x) = 2,5x^2 + 5/9x^1,8 + 20/9x^1,8 +c
eller
F(x) = 2,5x^2 + 5/9x^1,8 + 20/9x^-1,8 +c
??
Tak!!
f(x) = 5x + x^0,8 - 4x^-2,8
Er resultatet....
F(x) = 2,5x^2 + 5/9x^1,8 + 20/9x^1,8 +c
eller
F(x) = 2,5x^2 + 5/9x^1,8 + 20/9x^-1,8 +c
??
Tak!!
Skriv et svar til: stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
