Matematik

Isolering

17. april 2008 af Jakob1 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med at få isoleret L i denne ligning?
w = L^((1/b)-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2008 af Sherwood (Slettet)

w^(1/((1/b)-1))=L

Svar #2
17. april 2008 af Jakob1 (Slettet)

Er det ikke det samme som:

L = w^((1/b)-1)

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Nej.

Mit er det samme som at tage roden. Jeg har bare skrevet det som potens.

Svar #4
17. april 2008 af Jakob1 (Slettet)

Nå ja selvfølgelig. Takker

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Jakob1, går du på uni eller gym?

Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.