Dansk

analysemodel

17. april 2008 af skubie (Slettet)
Er der nogen der kan anbefale en analysemodel til en poetisk børnegyser skrevet som sonetkrans????? jeg vil godt have noget ud over min dankbog at læne mig op af.

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2008 af TanteOda (Slettet)

LOL (er det 1. april?)

Jeg tror du må lave din egen kombinationsanalyse. Husk, en analysemodel ikke er den eneste rigtige model. Man kan selv lave sin egen!

TanteOda

Svar #2
17. april 2008 af skubie (Slettet)

nej mig bekendt er vi længere henne i april.......hvor vil du hen med det?
Jeg spurte om nogen havde et godt forslag til en model, der findes tusind modeller til børne litteratur og nogen er knap så gode som andre, jeg har en der er dårlig.....

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. april 2008 af TanteOda (Slettet)

Hvor vil jeg hen med det? Der findes IKKE SÅDAN en model, det kan du roligt regne med! Og så kommer vi hen til min næste sætning; DERFOR bliver du nød til at lave din egen analysemodel, som er en kombination af flere analysemodeller - og det ER IKKE ulovligt.

Når du har styr på hvor få modeller, der er, vil du også grine ad "analysemodel; poetisk børnegyser skrevet som sonetkrans". Det er lidt ligesom at spørge efter en selvrensende tandbørste på turboceller.

TanteOda

Svar #4
17. april 2008 af skubie (Slettet)

mugligt jeg vil grine af det en dag, dog vil jeg ikke føle mig til grin ved at spørge om råd et sted hvor jeg troede det meningen man kunne spørge om alt hvad man fandt væsentligt, og for mig var det et realt spørgsmål, efter at side med en bog der skal analyseres og som der står er en poetisk børnegyser skrevet som en sonetkrans. Men godt du syns det er så morsomt......

Brugbart svar (1)

Svar #5
17. april 2008 af TanteOda (Slettet)

Arh, men hold op, du er da alt for nærtagende. Jeg svarede reelt på dit spørgsmål oven i købet to gange! Mit svar kan så åbenbart ikke bruges til noget. Så kan det også være lige meget.

Svar #6
18. april 2008 af skubie (Slettet)

Ja det er muligt, men sådan er vi jo så forskellige..... jeg er nok også lidt smådum til at forstå det med analyser, men jeg prøver...........

Brugbart svar (1)

Svar #7
21. april 2008 af frøsig (Slettet)

TanteOda, jeg oprettede en profil - bare fordi jeg blev så irriteret over dit ubehøvlede svar overfor Skubie. Selvom du ser skubies spørgsmål som dumt, så skal du ikke latterliggøre ham/hende. Prøv i stedet at vejlede!

Skubie, på denne hjemmeside er der 2 fine modeller for handlingsforløbet. Prøv eventuelt at tjekke sidens "kompositions"-guide og "sprog og person"-guide ud.

Brugbart svar (1)

Svar #8
21. april 2008 af frøsig (Slettet)

(måske skulle jeg lige husket linket)
... http://jan.frydensbjerg.joergensen.person.emu.dk/Litteratur-hjornet/Modeller.htm

Brugbart svar (1)

Svar #9
21. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Haha. Jeg kan nu også godt se, hvorfor TanteOda finder det sjovt. :-)

Svar #10
21. april 2008 af skubie (Slettet)

Tak for link frøsig, jeg er enorm dårlig til dansk ell nok bare utrolig usikker på det, og det er jo nok derfor de der ikke har svært ved det finder det morsomt.

Brugbart svar (1)

Svar #11
23. april 2008 af frøsig (Slettet)

Sherwood, det kan godt være at du finder det sjovt, men er det en grund til at sige det højt? Jeres uhøflige svar har højest sandsynligt fået skubie til at slette sin profil. I er ikke til særlig meget hjælp, om i har hjerne eller ej.

Brugbart svar (1)

Svar #12
23. april 2008 af belive (Slettet)

Ja helt ærligt, hvor er hjælpen og respekten blevet af!!!!!!!! Er det nødvendigt at hæve sig over hinanden, måske man bare skal lade være at give svar hvis man ikke har noget ordentlig at sige.

Skriv et svar til: analysemodel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.